Elektroporáció – Bőrfiatalítás tű nélküli mezoterápiával

Plasztikai műtétnél kíméletesebb, de hasonlóan hatékony módszert keresel a ráncaidra?

2003-ban két amerikai orvos-kutató drámai felfedezést tett, amelyért Nobel-díjat kaptak. Megszületett az elektroporáció, mely forradalmian új hatóanyag-beviteli eljárás. Mikroszkópikus méretű csatornákat nyit a bőrben, amin keresztül bejut a
hatóanyag mély rétegbe. Eddig ezt csak tű segítségével tudtuk megtenni, mivel a bőr védekező mechanizmusainak áttörésére nem volt megfelelő eljárás. A régi módszerekhez képest a hámrétegbe 600%-kal, a bőralatti kötőszövetekbe 4000%-kal (nem elírás) több hatóanyagot tud bejuttatni. Bármilyen bőrtípusra használhatjuk, a hatóanyag összetételétől függően.

Ezt az eljárást használjuk a tű nélküli mezoterápiás kezeléseknél.

Milyen problémákra jó a mezoterápia?

Mint az előzőekben már említettem, bármilyen bőrtípusra alkalmazhatjuk a módszert. Főként ránctalanítást, feszesítést végzünk, csodálatos eredménnyel. Az évek múlásával egyre csökkennek szervezetünkben, sejtjeinkben, azok az anyagok, amik a megfelelő sejtanyagcserét és működést biztosítják. Ezeket tudjuk pótolniezzel az eljárással, ami nagyban hozzásegít a bőrmegújuláshoz. De ne csak a feszesítésről beszéljünk, van egyéb más probléma is, amiről fontos említést tenni. A hajszáleres( rozáceás ) bőrállapot, pigmentfoltok, pattanások. Kiváló eredménnyel segít elmulasztani vagy nagymértékben javít a kialakult bőrállapoton.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A bőrfelület letisztítása után, egy bőrtípusnak megfelelő peelinggel eltávolítjuk a bőrfelszínen lévő elhalt hámsejteket. Erre azért van szükség, mert minél vastagabb a  hámréteg, annál nehezebben jut be a hatóanyag a bőrbe. A következő fázis a  fertőtlenítés. Nagyon fontos a kezelés előtt ezt megtennünk, mivel nem csak a hatóanyagot, hanem minden a bőrfelszínen lévő baktériumot, vírust is ugyanúgy bejuttatja az eljárás mélyebb rétegekbe. A hatóanyagok speciálisan a mezoterápiához készített, 99.9 %-ban tisztított szerek. A kezelés során szinte minden esetben  alkalmazunk hyaluronsavat, ezen kívül sokféle vitamint, feszesítő szereket, speciális,  fehérítő, nyugtató, hajszálértágulatokra való anyagokat. A koktélt egyénre szabottan  keverjük ki, maximálisan 3 összetevő javasolt. Természetesen az eljárás fájdalom-mentes.

Hány kezelésre van szükség?

 A mezoterápiát kúraszerűen alkalmazzuk. Már egy kezelés után is látványos hatást érhetünk el, de a hosszútávú eredmény érdekében egy 6 héten keresztül tartó kezelés-sorozatot javaslunk, heti egy alkalommal. Mivel az anyagokat sejtszinten juttatjuk be az elektroporáció segítségével, a kezelés napján elért eredmény napról napra fokozódik, visszaállítja a sejtanyagcserét az eredeti állapotára. Így reggelenként, amikor fölkelünk és a tükörbe nézünk, meglepődve látjuk a változást.

Amikor először találkoztam ezzel a kezelési formával nem hittem a szememnek, milyen hatékony és szemmel látható eredményt lehet elérni. Az eredmény fenntartása érdekében havonta 1 ismétlő alkalom szükséges.

Kinek nem lehet kezelést végezni?

– Bármilyen vírusos, bakteriális fertőzés van a bőrfelületen (herpesz, vírusos szemölcsök)

– Fém implantátumok a bőrfelszín alatt

– Terhesség alatt

– Nyílt seb a kezelt bőrfelületen

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket