Guinot Institut Paris arcfiatalító kezelések

A világ közel 70 országában több mint 11 000 szépségszalonban használják a Guinot termékeket. Angliában a legelőkelőbb szépségfarmok ajánlják a Hydradermie-t, amely a királyi család egyik kedvelt kezelése.  Svájcban az ünnepelt Lemana fiatalító klinika is a kezelések egyikéül a Hydradermie-t választotta, mert a termékek gyógyszerészeti tisztaságúak, nagy koncentrációban, nagyon sokféle hatóanyaggal, sejtszinten fejtik ki hatásukat.

A hatóanyagok bőrbe való bejuttatásához speciális készülék áll rendelkezésre, melynek kezelőegységei a dupla ionizációt szolgáló görgős elektródák, a méregtelenítést és izom-stimulációt végző gömb-elektróda pár, valamint az oxigenizációt elősegítő  speciális kezelőfej.

Azok a vendégeink, akik jobban szeretik a manuális módszereket, aromaterápiás arckezeléseink megújító, nyugtató, feltöltő hatását élvezhetik.

Guinot kezelések:

  • Hydradermie- a vezető arckezelés
  • Hydradermie lift- megfiatalítja az arcvonásokat
  • Hydradermie lift yeux- megfiatalítja a szem környékét
  • Aromatic- a növények varázsa
  • Beaute neuve – kétfázisú radírozás
  • Liftosome- feszesítő, ragyogást fokozó kezelések 

Bizonyára te is rengeteg rossz tapasztalatot gyűjtöttél már nem megfelelő termékek vagy rosszul megválasztott kezelések miatt. De nem kell sokáig keresgélned, hiszen a Guinot termékei minden problémára valódi megoldást jelentenek.

Nemcsak az öregedés jeleit csökkentik, de élettel töltik meg a fáradt arcbőrt. A Guinot különlegessége abban rejlik, hogy ez volt az első kozmetikai cég, mely a sejtszintű élethez szükséges 56 biológiailag aktív összetevőből készítette el bőrápolótermékeit. A készítményekben azok a növényi koncentrátumok és esszenciális olajok is megtalálhatók, melyek még gyönyörűbbé varázsolják bőrödet.

Aroma arckezelés

Az aktív elemekben rendkívül gazdag növények az energizáló illóolajok kifogyhatatlan forrásai. Kellemes illatuk és selymesítő hatásuk bámulatos eredményeket mutat a bőrápolásban.

Az Aroma arckezelés után bőröd csodásan megújul

Mivel minden bőrtípusnak más és más az igénye, 18 féle  növényi kivonat és öt illóolaj-koncentrátum áll a kozmetikus rendelkezésére, hogy azok nagyszámú kombinációjával kezelhesse a különböző bőrtípusokat. A kezelés során a bőrödet először alaposan letisztítjuk és előkészítjük, majd a nyugtató masszázs következik pontnyomó mozdulatokkal és esszenciális olajokkal. Ezt követően egy növényi koncentrátumos arcmaszkot kapsz, a kezelés pedig nappali ápolással zárul.

Hidradermie Lift Yeux

A kezelés hatásos és gyengéd megoldást kínál a szemkörnyék megfiatalításához – a szemkörnyéki izmok megdolgoztatásával. Már az első alkalom után eltűnnek az apróbb ráncok, a szarkalábak kisimulnak, a szem fiatalosan ragyogóvá válik.
A kezelés a szemkörnyék letisztításával kezdődik, majd mikroáramú lifting használata után különlegesen gyengéd masszázzsal speciális szérumot juttatunk a bőrbe, végül nappali ápolással zárjuk a kényeztetést.

Hydradermie Plusz

Ez a kezelés kivételes és egyedülálló: rövid idő alatt a bőr ismét hidratált, friss és ragyogó lesz. Sajátossága, hogy optimálissá teszi a bőr befogadóképességét a maximális hatékonyság érdekében.

Töltsd fel a bőröd energiával!

Minden bőrtípusra külön hatóanyagot használunk, különleges gélekkel és szérumokkal kezeljük a nyak, a dekoltázs és a szemkörnyék érzékeny bőrét. A kezelés Hydra Plus bevezető, nyugtató masszázzsal kezdődik,  majd letisztítjuk és előkészítjük a bőrödet. Az ápoló, aktív géleket dupla ionizációval mélyre juttatjuk, ezt követi az oxigenizáció, mely tökéletesen felfrissít. A szérumok bemasszírozása után kényeztető arc-, nyak- és szemmaszkot kapsz, lezárásként pedig nappali ápolást.

Liftosome

Az idő előrehaladtával a bőr megereszkedik, és veszít rugalmasságából. A Pro-kollagén C- és A-vitamin-, valamint feszesítő, botoxhatású  peptidtartalmú kezelés fiatalosságot és feszességet ad a bőrnek. A kezelés ebben az esetben is egy alapos tisztítással és előkészítéssel indul, ezt pedig a Pro-kollagén koncentrátum felvitele követi. Masque Thermolift feszesítő maszk, majd Sérum Anti Age termékek járulnak hozzá, hogy a kozmetikából kilépve úgy érezd, mintha újjászülettél volna.

 A Guinot kezeléseit kérd Varga Vali és Páncsics Berta mesterkozmetikusaintól!

A szalonkezeléseken kívül a GUINOT márka arc- és testápoló, gyantázás utáni, valamint fényvédő és különleges kozmetikai készítmények széles skáláját kínálja.

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket