Pedikűr

A pedikűr hagyományos módon, pengével, reszelővel vagy pedig a Baján kizárólag csak nálunk található vizes, dentál-technológiás Ionto-Comed csiszológéppel, történik, mely a finom illatú, fertőtlenítő folyadékot a csiszolófejen keresztül permetezi a csiszolandó részre. Ezáltal sem a pedikűrös, sem pedig a vendég nem kell, hogy beszívja a szálló bőr- ill. köröm-port. 

A lábkörmöket géllakkozással fejezzük be, ez nagyon tartós és esztétikus, le nem kopik, legfeljebb lenő – de hagyományos lakkot  is kérhet vendégünk. Férfivendégeink komfortérzete is akkor teljes, ha a lábáztatás után megszabadítjuk őket túlnőtt körmeiktől, bőrkeményedéseiktől, elhalt bőrtől, radírozzuk és masszírozzuk lábfejüket. Ők kiváltképp szeretik a technikai dolgokat, garantált siker körükben a dentál-technológiás, vizes csiszológéppel végzett wellness pedikűr. A gép csiszolás közben a csiszolófejet és a lábat is hűti finom, illatos, fertőtlenítő permettel.

Pedikűrhelyiségünkben is van parafingép, így lehetőség van paraffinos lábápolásra is, amely különösen a téli időszakban nagyon kellemes.

Áztatás után a megszabadítjuk a bőrkeményedésektől, formázzuk a körmöket igény szerint, majd a lábat átdörzsöljük illatos és bőrtápláló anyagokat is tartalmazó lábradírral, mely az elhalt sejteket finoman eltávolítja, a vérkeringést serkenti és nagyon kellemes érzés. Majd bemasszírozzuk bőrtápláló krémmel, ezt követően a parafingépben eddigre megolvadt, kellemesen meleg parafinba mártjuk. A parafin réteg alatt a tápláló anyagok mélyen beszívódnak. Ez a réteg szobahőmérsékleten azonnal megdermed, ekkor egy fóliazoknit, majd frottir lábmelegítőt húzunk rá. A bőrtápláló krém a meleg hatására mélyen beivódik a láb bőrébe. Egy kellemes forró tea, lágy zene és fél óra pihenés…. kisimult idegek és ápolt, puha lábikó az eredmény.

 

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket