Alakformálás Wiener aromafáslizással

Négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!

 

Az aromaterápiás fáslizós módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni! A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak, mint az eukaliptusz, a borsmenta, a mentol és a rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről. A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek le a lerakódott felesleges tápanyagok! Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mert a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az úgy nevezett szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái  vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és a terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?

Mivel a wiener komsetikum aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem megterhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, amikor használatát mégsem javasoljuk.

Általánosan elmondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, diabétesz, keringési-, légzési és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakció esetén.

Szakemberünk a vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja önt a kontraindikációkról.
Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések előtt.

Mit érhet el ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja önnek – mint semmilyen más karcsúsító kezelés – az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet. Ezek az alábbiak:

Méretcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés tán, azonnal centiméterekben mérhető.

A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezése. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Hány kezelésre lesz szüksége?

Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulit fokától. Általában a szalonokban és kozmetikákban 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal. Szüksége esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak.

A kezelő szakember instrukcióinak betartása természetesen elengedhetetlen.

Hogyan lehet az aromaterápiás fáslizást igénybe venni?

Telefonálj bátran, és kérj időpontot.  Hozz magaddal pót-alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetsz, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek.

Megbeszélés a kezelési célokról és módszerekről, valamint  otthoni instrukciók. A szervezet sav-lúg egyensúlyának beállítása lényeges a kezelés eredményessége szempontjából. Mindezek alapján étkezési tanácsokkal is ellátunk.

A kezelés folyamata:
A kezelendő helyekre szakemberünk vékony rétegben bemasszírozza az alak problémájának megfelelő illóolajat. Azon területeken, ahol söprűvénák vagy hajszálér tágulatok vannak, jégpólya hatású gélt alkalmazunk, védve ezeket a vérbőség kialakulásától.

Ezt követően begöngyölnek az egyedi adottságaidnak megfelelő illóolaj és gyógynövény-extraktokkal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlenül a térd felett kezdődik, a combokon és ülepen keresztül egészen a mell alatti területig. Térd felett kezdve minimum 3 fásli szükséges, erősebb felépítés esetén 4 fáslit alkalmazunk. Speciális kezelések esetén lábfejtől fáslizva, 6-10 fáslira van szükség. Ezután masszázságyra fektetetünk, nylonfóliával beatkarunk.

A hatóidő 45-60 perc, mely idő alatt pihenés, és talpmasszázs történik. A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítjuk, és befejező kezelésként bemasszírozzuk a kötőszövetednek megfelelő utókezelő gélt.

Mit kell tennem a megfelelő hatás elérése érdekében?

 • három-négy órával a kezelés előtt nem ehetsz  szilárd ételt, mert egyébként a  
   szervezet a vérben található tápértékeket használja fel és nem a
   lerakódott        tartalékokat, égeti el!
 • fogyassz legalább 2,5 liter folyadékot naponta: vizet, cukormentes,  
   vitaminitalokat, ásványvizet, vizelethajtó méregtelenítő teákat. A megfelelő
   folyadék mennyiség    elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen
   tudja lebontani a tárolt zsírokat.
 • alkoholt és szénsavas italokat ne igyunk!
 • közvetlenül a kezelés után ne napozz, vagy szoláriumozz!
 • kezelés után 3-5 óráig ne tusolj!
 • ha teheted, a testsúlycsökkentést segítsd elő egy neked megfelelő, egészséges  
   diétával. 

Ezzel fokozhatod a fogyást: 

Speedfitness 

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket