Speedfitness

A jövő megérkezett az alakformálásban is

EMS technológia

A speedfitness az EMS készülékek legújabb generációja. Az egész testet egyszerre érő elektromos impulzusok olyan intenzív izom-összehúzódásokat eredményeznek, amilyet akaratlagosan, csupán koncentráció és súlyzók segítségével nehéz lenne kivitelezni. 20 perc színtiszta izommunka – anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk- és mindez egyenes eredménye a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly, cellulit mértékének javulása, jobb közérzet, fájdalmak csökkenése, állóképesség- , erőnlét növekedése és vitalitás fokozódása.

A miha bodytec EMS gép

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve.

Okleveles, gyakorlott és elhivatott trénereink egész idő alatt vezetik a személyi edzést, melynek hatását a rendszer megsokszorozza- nem is marad el az izomláz, amitől azonban nem kell félni, mert a szervezet számára hasznos anyagok termelésével jár együtt- pl az izületek állapotára nagyon jó hatással van.

A mozgáskordináció és az egyensúlyérzék, valamint a reflexek is jelentős mértékben javulnak, ellentétben más, passzív rendszerekkel, ahol tétlenül kell tűrni az elektromos impulzusok hatását.

Az impulzusok ereje izomcsoportonként  külön-külön és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani minden testrészre. A teljes testizomzat mintegy 90-95 %-át edzi egyszerre.

Amit nyújtunk:

 • hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a      legmegfelelőbb helyen éri az izomzatot a stimuláció, az egyéni célok szerint beállított erősségben.
 • ín- és ízület kímélés: az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik
 • extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális 
 • zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is 
  kötőszövetek vérellátottságának javulása, cellulit tüneteinek és okainak csökkenése, vér- és nyirokkeringés fokozása
 • izombeli hiányok és kiegyensúlyozatlanságok kiegyenlítésére
  jobb közérzet kialakulása: stresszhormon-szint csökkenése és boldogsághormon-szint növekedése
 • deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése
 • vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció
  sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaság növelés
 • nem tüneti kezelést nyújt, hanem helyreállítja a szervezet normális működését
  • biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságát
 • Milyen a szép test?  Mitől is szép? Szép-e bárki, ha nincs arányos,  szép és jól működő izomzata? 
  Testünk kinézetét csontozatunk után izmaink és a testzsír tömege határozza meg leginkább. Az izom-zsír arány  pedig táplálkozással és mozgással szabályozható.

A mozgásra fordítható idő legtöbbünknél kevés – a speedfitness géppel és módszerrel azonban erre már nem hivatkozhatunk, hiszen 15-20 perc a gépen megfelel másfél- két óra nagyon intenzív edzőtermi munkának…  Ezzel a módszerrel mindenki eredményes lehet, aki emellett hajlandó az ésszerű táplálkozási szabályok betartására- ebben szintén segítséget nyújtunk.

Miért válaszd az igazi speedfitness-t!?

 • A hasonló technológiák nem nyújtják ugyanezt. Miért jobb az igazi? Bár végtelen számú programkombináció lehetséges, de felesleges elveszni ezek útvesztőiben – csak a leghatékonyabbakat, személyre szabottan alkalmazzuk.
 • Gyakorlott, elhivatott, okleveles, a technológiát sikeresen alkalmazni tudó személyi edző foglalkozik veled mindvégig. Itt nem csak passzív elszenvedője vagy az eseményeknek: aktív részvételed fejleszti mozgáskoordinációdat, egyensúlyérzékedet, reflexeidet, testtudatosságodat, mozgáskultúrádat. Az edzés kiszámítható ritmusban történik, szemben a más gépeknél tapasztalt össze-vissza csapdosó impulzusokkal; nálunk kellemes az edzés-élmény, sikerélménnyel együtt, hiszen nem kiszolgáltatottként, hanem aktív cselekvőként veszel részt, erőkifejtésedet megsokszorozza a technológia! Más EMS gépeket  is kipróbált vendégeink szerint 3 edzés itt többet ért, mint 3 hónap egy kevésbé hatékony géppel!
 • A passzív rendszereknél, ahol nincs gyakorlatokkal kombinálva az elektro-izomstimuláció, sajnos romolhat az ideg-izom kapcsolat, míg a mi módszerünkkel  javul a mozgáskoordináció is.
  Mindig, mindenhol kérd el a képesítést tanúsító oklevelet, hiszen eredményességed a tét, az egészséged pedig nem játék! Gépünk orvostechnikai eszköz, személyzetünk speciálisan továbbképzett, vizsgázott személyi edző és dietetikai tanácsadó!

 

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket