Zsírbontás lipolézerrel

Intenzív lipolízissel távolítja el a zsírt, kiváló zsíroldó technológia.
Alakformálás, cellulitcsökkentés! Finomítja a petyhüdt bőrt, javítja és gyorsítja az anyagcserét.


A technológiáról


A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 650 nm-es lézerrel rombolja le a mélyen lévő zsírsejteket, felszakítja a sejtmembránt, a zsírt trigliceriddé alakítja, mely ezután távozik a testből. A lézerhő stimulálja a bőr alatti szövetek kollagén és elasztikus rostok hiperpláziáját, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet.
A fájdalmas beavatkozásokkal ellentétben, a lipolézer lézer energiája biztonságosan, fájdalommentesen hatol be  a bőrbe és ott megcélozza a speciális adipóz (zsír) sejteket. A lipolézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki. Ezt a három összetevőt kibocsátva (víz, szabad zsírsavak és glicerin, melyeket gyakran trigliceridekként emlegetnek), a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél.

Biztonságos és hatékony a zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.
A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces – 1 órás kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid,  gyakori, de nagyon eredményes kezelési periódus Minden kezelőlapon 20 db lézerdióda van, melyből 10 a látható tartományban sugároz, 10 pedig a láthatatlanban- ezeket a mobiltelefon kamerája azonban látja, azzal szoktuk ellenőrizni működésüket  A 8 nagy lézer kezelőfej egyszerre több testrész kezelését teszi lehetővé, a két kicsit pedig a nyirokkeringés serkentésére a megfelelő helyekre  kell elhelyezni. A zsírbontást követően szükséges a nyirokkeringés fokozása az elbontott anyagok kiürülésének serkentésére. Ezt  a  Vacustyler Body Rejuvenator gépben a nyirok- és vérkeringés fokozásával érjük el. Diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

A 20 alkalmas kúra ára:

10 alkalom   45 perces  zsírbontás egyszerre 3 testrészen

10 alkalom, alkalmanként 30 perces  Vacustyler kezelés

 

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket