Infraszauna

Infraszauna

A bőr kötőszöveteinek 70%-a kollagén, a kötőszövet, csont, bőr, porc vázfehérje, a tartó-és kötőszövet egyik legfontosabb alkotórésze. Annak köszönhetjük bőrünk rugalmasságát, hogy a kollagén molekuláinak vízvisszatartó képessége kiváló, a molekulák egymás irányába eltolhatók. Fiatal korunkban a kollagén még oldott állapotban található meg a szervezetünkben, de ahogy öregszünk, egyre merevebb és oldhatatlanabb lesz. Így a vízmegkötő képessége is csökken, amitől a bőrünk rugalmatlanabbá válik, és ráncok képződnek. Azok a készítmények, amelyek kollagént tartalmaznak, segíthetik a bőr vízmegkötő képességét.

A kollagén infraszaunával való kezelése legalább egy héten 1 alkalommal, 45 percre ajánlott. Ezzel nagyjából 4-8 hét múlva elérhetjük, hogy megkezdődjön az új bőrréteg kialakulása. A kezelés során arra ösztönzik a bőrszövetet, hogy kollagént, elasztint, és speciális enzimeket termeljen, ezek mind a bőrszerkezet javításához szükségesek. Kollagén termelődésekor a bőrfeszesítő hatás növekszik,  nő az oxigénfelhasználás és megkezdődik a bőr méregtelenítése. Javul a bőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége.
Az infraszaunázás után a bőrünk nem csak frissebbnek, simábbnak is fog tűnni, a pórusok összehúzódnak, beindul a bőr sejtregeneráló képessége.

Hatásai:

– csökkenti a ráncokat
– megújulnak a kollagén és elasztin rostok
– nő a bőr rugalmassága
– a sejtregenerálódás fokozódik
– feszesebb bőr
– jobb oxigénfelvétel
– frissebb bőr
– összehúzza a pórusokat
– gyorsabb sebgyógyulás

A 4 fős infraszauna kabin bejelentkezésre vehető igénybe zuhanyzási lehetőséggel együtt.

A szaunázás után a kitágult, kitisztult pórusok nagyon jól befogadják a különböző testkezelő krémeket és olajokat, masszázsolajokat. Érdemes utána masszázst végeztetni.

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket