Fodrászat

Szalonunkban gyakorlott, az aktuális trendekre felkészített fodrászok várják Önöket. Vezető márkák termékeit használjuk alapvetően, emellett Matrix festékeket és Biolage hajápoló termékeket is alkalmazunk az Önök hajának szépsége és egészsége érdekében. Utcai és alkalmi frizurák elegánstól az extrémig, női, gyermek és férfi hajvágás, esküvői frizurák különleges textúrák, fonások, – minden ami haj.

A szalonban használt és forgalmazott professzionális termékek a L’oreal cég legújabb innovációit, hatóanyagait koncentrált mennyiségben tartalmazzák, ezekkel a hatóanyagokkal jóval  kisebb koncentrációban a lakossági termékek között csak több év elteltével találkozhatnak majd- ezáltal kívánja a L’oreal biztosítani, hogy márkaszalonjaiban  kivételesen jó szolgáltatásban részesüljenek a vendégek. Minden hagyományos eljárás megtalálható szalonunkban, ezeket nem szükséges bemutatni, ezért csak az újdonságokat ismertetjük.

Megérkezett a SMARTBLOND! 

Végre KOCKÁZATMENTESEN váltogathatod a hajszínedet! 
Végre a “leglestrapáltabb” haj is rendbe jöhet!

Végre egy olyan termék, ami maradéktalanul azt adja amit ígér: a roncsolt igénybevett, sérült haj újra egészséges fényt és rugalmasságot kap kb egy hónapra a Smartblond szalonkezeléstől! Mindegy, hogy mitől ment tönkre, mitől roncsolódott a haj.
Nem csak szőkéknek, minden hajszín, hajtípus „meggyógyítható” vele.
A termék  festéssel egybekötve is használható, még a legérzékenyebb haj sem károsodik egy erőteljes szőkítés hatására sem! Végre koczkázat nélkül lehet belevágni a hajszínváltoztatásba!

OMBRE hajfestés:

Ez az, amit a leghíresebb  sztárokon már egy ideje láthatsz: az ombre hajfestés. Finom színátmenetek, divatos megjelenés, nőies, lágy összhatás. 
Mi is az ombre? Meguntad már a  régi melírt és régóta vágysz valami különleges és nem szokványos hajszínváltozásra? Az ombre hajfestés Neked való! Francia eredetű szó, árnyalást, árnyékolást jelent. A hajnak is ilyen jelleget ad, hiszen finom színátmenetről van szó. Lágyan világosodik a haj a hajvégek felé, olyan hatást kelt, mintha a nap szívta volna ki a hajvégeket vagy mintha  a napfény csillana meg rajta.zi különlegességet adhatunk vendégeinknek!

Előnyei:

   • egészen természetes hatásúra is elkészíthető
   • ha a saját hajszínedbe kerül nincs lenövés mint a  hagyományos melírnél
   • nagyon finom elegáns hatást kedvelőknek is ajánlott
   • festett és natúr hajban is elkészíthető
   • egyenes és hullámos hajban is nagyon mutatós
   • tetszőlegesen választható színkombinációbiztos, hogy ezzel a hajfestéssel nem leszel észrevétlen

Egy vendégünk így mesélt ombre hajfestéséről:

„Az egyik barátnőmnek új frizurát készítettek Pesten – ombre hajfestése volt. Annyira megtetszett, hogy még aznap eldöntöttem: ilyet  hajat szeretnék. Végre egy nőies, izgalmas hajfestés! Mindjárt kértem időpontot Tomihoz, s  amikor elkészült, még jobban örültem, mert úgy lettem más, hogy nem veszítettem el az egyéniségemet. A környezetem nem is tudta, hirtelen mitől nézek ki olyan jól.”

Hogyan készítünk a Te Ombre hajfestésedet?

Először is megbeszéljük, hogy milyen színösszeállítású ombrét szeretnél, illetve melyek volnának előnyösek Neked. Azt is eldöntjük, hogy a saját hajszínedet használjuk-e vagy festünk egy újat. Ezután figyelembe vesszük a hajhosszadat, frizura stílusodat, mert az ombre hajfestés akkor a legszebb, ha a frizuraformához van alakítva. Az ombre hajfestés speciális technikával készül, ennek köszönhető, hogy finoman és lágyan változnak át  egymásba a színek.

Ezentúl hordhatod a frizurádat akár hullámosan, akár egyenesen, ombréval nem

Tartós hajkiegyenesítés:

Ki ne vágyna selymes, puha, egyenes hajra? Kit ne bosszantana a nap-mint nap visszakunkorodó, kiszöszösödő, rakoncátlan haj? Kit ne fárasztana a naponta szükséges hajvasalás? Van megoldás, mely 2-4 hónapra elfeledteti ezeket a problémákat. a Brasil Cacau vegyszermentes tartós hajkiegyenesítés. Az eljárásban a fő szerep a keratiné: ez hajuk egyik természetes építőeleme, ezt alkalmazza az eljárás során fodrászunk a haj keratinnal való feltöltésére. Az így létrejött eredmény biztosítja, hogy a haj taszítja a párát, nem szöszösödik, nem kunkorodik, egyszerűen, kefe és hajvasalás nélkül selymes és sima hajzuhatagként szárad meg. Elfelejthető a minden napos bosszankodás és napi vagy naponta többszöri hajvasalás. Mindez úgy, hogy hajunkat nem károsítja, hanem feltölti, egészségesebbé teszi. Ára  hajmennyiségtől függ: 15-25.000 Ft-ig. Hosszú hajra kérj ajánlatot, az ár a haj által felvett mennyiségtől függ.

Steampod pro-keratinos kezelés

A L’oreal egyik legújabb szabadalma, mely 8 újítást tartalmaz: A hajat feltölti pro-keratinnal, miáltal síma, selymes egészséges lesz. Egy egész termékcsalád lett kifejlesztve hajad szépségéért. Az eszköz is egyedülálló, mellyel a táplálást a hajba juttatjuk: egy olyan speciális hajvasaló készülék, mely nem a hőmérséklet, hanem a gőz nyomásának segítségével juttatja  a hajszálak szívébe a tápláló-gyógyító anyagokat. tehát ez az eljárás nem hogy roncsolná hajadat, hanem beépíti a pro-keratint.Steampod, kontra brazil? A steampod kezeléssel a formázás az első hajmosásig tart, az ápolás 2-3 hajmosásig. A brazil hajkiegyenesítés  hatására 2 hónap garanciát vállalunk, de hajminőségtől függően 2-4 hónapra számíthatunk.

Hajgyógyító pro-keratinkúra a My Day-ben! Gyere L’oreal steampod hajkezelésre, bérletben 3 áráért 4 alkalommal.Hajadat hetente feltöltjük pro-keratinnal és gyönyörű, akár hullámos, akár síma frizurával léphetsz ki a szalonból. Ez a hajkezelés alig több idő, mint egy hagyományos mosás-száritás, de a felhasznált speciális hatóanyagok és a külön erre kifejlesztett készülék már első alkalommal megajándékoz a tökéletesen egészséges haj élményével.

 

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket