1D-6D Szempillahosszabbítás

Gyönyörű, elegáns és természetes viselet a mindennapokra is.

Hogyan készülnek a szempilla szettek?

Az igéző tekintet érdekében egy saját pillára, akár 6 pilla is épülhet.  Folyamatosan viselhető, mivel a egyenként fölhelyezett szálak könnyűek. A szintetikus anyagból készült, ívelt műszempilla felhelyezése egyenként történik, a vendég saját szempillájára teljes hosszában ráragasztjuk a hosszabb pillát. A ragasztó száradás után is  rugalmas, így egyáltalán nem károsítja a saját pillát.  Szempilláink cserélődésével, egyesével potyognak ki a speciálisan ívelt szálak, melyek az egyenes szempillájú vendégek nagy örömére a saját szálakat is ívesen tartják. Különböző méretű szálakkal dolgozunk, az egyik  legkedveltebb az úgynevezett „cicás” forma, melynél kívül hosszabb, belül pedig rövidebb szálak vannak fölragasztva.

Mi a különbség az új technika és a hagyományos műszempillák között?

A vendégek természetes szálainak dúsítására és meghosszabbítására fejlesztették ki. Különálló szálakból áll, és akár 2 hónapig is fennmarad, attól függően, hogy a vendég természetes szempillái mennyire hosszú életűek. Pontosan úgy állítják elő őket, hogy képes legyen a természetes szempillákat utánozni.

Okoz-e allergiás reakciót a ragasztó?

Allergia szinte lehetetlen, mivel a ragasztó nem érintkezik a bőrrel, csak a szempillával. A szempillaragasztó nem tartalmaz olyan szennyező anyagokat, mint a formaldehid, amely ártalmas illóanyag. Megfelelően használva semmilyen irritációt nem okoz.                    

Fájdalommentes-e a felhelyezés?

A felhelyezés időtarma kb. 1óra 30 perc. A felhelyezés egyáltalán nem jár fájdalommal, valójában a jelen szépészeti beavatkozások egyik legpihentetőbb eljárásai közé tartozik.A felragasztható pillák hosszúsága, száma függ a természetes szempillák mennyiségétől és teherbírásától. Kozmetikusaink mindenkinek a szemformájához  illő, neki leginkább megfelelő íveltségű és hosszúságú pillasort készítenek. Célszerű előre megbeszélni, ha extrém kívánságok vannak, pl színes pillák, vagy swarovski kristályok.

Mennyi időt vesz igénybe az eljárás?

A felhelyezés időtartama 90 perc és 2 óra között mozog, a vendég igényeitől, szálainak minőségétől, a kívánt pillasortól függően. A következő alkalommal 30 perctől 90 percig is eltarthat az újratöltés az előző felragasztás időpontjától eltelt idő és a saját szálak hullásának üteme függvényében.

Mi is az az újratöltés?

Úgy, mint a köröm és a haj, a szempillák is folyamatosan nőnek és egy bizonyos hosszúság után kihullanak. Az élettartam egyénenként változó, átlagosan körülbelül 90 nap. A hosszabbítás a középhosszúságú pillákon történik, amelyek még körülbelül 60 napig élnek. Bár egyes pillák hosszabbítása két hónapig is kitart, a kívánt hosszúság és dússág érdekében 3-4 hetente történő töltést javaslunk elvégezni.

Alkalmazható-e az eljárás festett szempillákon?  

Igen, festett ( természetesen a tartós szempillafestékre gondolunk)  szálra is föl lehet ragasztani, sőt a szálak fönnléte közben is festhető. Spirálozást nem igényel, viszont, ha valaki mégis szeretné használni a megszokott szempillaspirálját, figyelembe kell venni, hogy az olajos szemfesték lemosók oldják a ragasztót és lényegesen rövidebb ideig tartanak a szálak. Ez kiküszöbölhető, ha nem vízálló szempillaspirált ( pl. Malu Wilz Drámai hatású szempillaspirál) használunk és olajmentes sminklemosóval ( pl. Guinot szemfesték lemosó) távolítjuk el a festéket, természetesen ez vonatkozik a   szemhéjpúderre is.

Ellenjavallatai:

hályog, szemfertőzés, szárazszem szindróma, glaucoma, trichotillománia,  alopecia

Fontos! A ragasztó végleges száradási ideje 48 óra. Ezalatt víz csak kis mértékben érje a pillákat, mivel ez lényegesen befolyásolja a szálak tartósságát. Ezért ez idő alatt ne menjünk uszodába, és ne szaunázzunk.

Újdonság!

Legyen hollywoodi szempillád! Válaszd a duplázást! Válaszd a 6D szettet.

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket