Végleges szőrtelenítés

Állandó símaságra, szőrtelenségre vágysz? Ez ma már nem álom.
A hagyományos gyantázás mellett kétféle, végleges szőrtelenítési eljárás is elérhető nálunk. Az enzimes szőrtelenítés során közvetlenül a gyantázás után felvisszük a bőrre a speciális kezelőanyagot, ami a még nyitva lévő szőrtüszőkbe beszívódva roncsolja őket, így nem termelnek több szőrt. Mivel csak a növekedési fázisban lévő szőrtüszőkre hat a kezelés, ezért 4-6 alkalom szükséges a végleges szőrtelenség kialakulásához. Ezzel az eljárással bármilyen színű szőrzet eltüntethető. 4-6 hetenként kell megismételni.
Végleges szőrtelenítés ELLIPSE I2PL technológiával.
Ezzel a módszerrel a sötét színű szőrzetet tudjuk megszüntetni. A folyamat első lépéseként a kezelendő területet kozmetikusunk leborotválja. A  villanófényes lézerenergiát a sötét szőrvégek elnyelik és bevezetik a szőrtüszőhöz, ahol hőenergiává alakul és elpusztítja a szőrtüszőt. Itt is érvényes az, hogy csak a növekedési fázisban lévő szőrtüszők pusztulnak el a folyamat során. Ezért a kezelést 4-6 alkalommal meg kell ismételni. Nagyon kedvelt eljárás, rengeteg női vendégünk szabadult már meg bosszantó bajuszkától, szakállkától, hónalj- és bikinivonal szőrzettől, de nagyobb felületek, lábszár, comb és teljes intim szőrtelenítés is kérhető.
Intimgyanta
Hagyományos intimgyantázást is végzünk, ehhez a Guinot cég Smartepil rendszerét használjuk. Hogy ne érezze magát kínosan vendégünk, papírtangát biztosítunk a diszkrétebb szolgáltatás érdekében. Itt nincs egyenjogúság, csak női vendégeket vállalunk, férfiakat sajnos nem. Férfivendégeink megértését köszönjük. 🙂

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket