Fotobiomoduláció

Érdekel Európa legdivatosabb és legforradalmibb arcfiatalító és bőrmegújító kezelése, a LED maszkos fényterápia? A My Day szalonban már ki is próbálhatod! A kezelés egyedülállóan hatékony minden bőrtípus esetén, hiszen a bőr DNS-ét javítja. A LED technológia megújítja a sejtek működését, stimulálja az új kollagén termelődését, segíti a hatóanyagok beépülését sejtjeinkbe, ránctalanít, feszesít és tömörebbé teszi a bőrt, mellette finomítja a pórusok szerkezetét, növeli az öngyógyító folyamatokat a bőrben és gyulladáscsökkentő hatása is van.


Fotobiomoduláció

“…..szabadalommal védett technológia a Fotobiomoduláció, mely valódi kuriózum a szépségápolás területén. Az orvostudomány több éve ismeri, kutatja, és néhány éve alkalmazza is a fotobiomodulációt a gyógyászat, bőrgyógyászat széles körében, főként Amerikában és Svájcban. A JEI az első és eddig egyetlen professzionális kozmetikai készülék mely a fotobiomodulációs technológiát használja a bőr különböző esztétikai problémáinak kezelésére és a bőr fiatalítására. A fotobiomoduláció fénnyel történő kezelés, mely klinikailag igazoltan javítja a sejtek bio-energetikai egyensúlyát, ezáltal gyorsítja a természetes gyógyító, regeneráló, gyulladás csökkentő és fájdalomcsillapító folyamatokat.

Egy kis biológia…

Az emberi szervezet eukarióta sejtjeiben található a mitokondrium. A mitokondrium egy sejtszerv, mely a sejt energiatermelő központja. Ha trauma éri szervezetünket a mitokondrium sérül. Bőrünk a legnagyobb szervünk, folyamatos szimbiózisban él a környezetünkkel, minden káros hatás és trauma először a bőrünket érinti, ezért fontos odafigyelni egészségére. Ha bőrünk egészséges egyensúlya valamilyen okból felborul, azonnal látszik az eredmény pl. gyulladás, acne, allergia, kipirosodás, kirepedezés, korai ráncosodás stb… formájában. Ilyenkor sérül a mitokondrium, ezáltal drasztikusan csökken az ATP /Adenozin Trifoszfát/ szint. Az ATP csökkenés hatására a bőrproblémák gyógyulása lelassul, vagy teljesen megszűnik, így tartóssá válhat az adott probléma, mivel az ATP szabályozza az oxidatív folyamatokat. Klinikai kísérletek igazolják, hogy a megfelelő hullámhosszúságú és energiájú piroshoz közeli infravörös fény hatására a sérült mitokondrium újra termelni kezdi az ATP-t, így gyorsítja a természetes öngyógyító folyamatokat fájdalom és mellékhatás nélkül. A fotobiomoduláció kozmetológiai alkalmazásával a bőrfelszínen és a mélyebb rétegekben is újraaktivizálódnak a természetes öngyógyító folyamatok, a sejtek bio-energetikai egyensúlya helyreáll, mely hatására a bőrfelszín rugalmasabb, homogénebb, egyenletesebb és simább lesz. A fotobiomoduláció használatával sikeresen kezelhetők az acnés bőrproblémák, a hegek, az allergiás bőrtünetek, a rosacea és a striák…..”

Forrás: www.Ipulse.hu

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket