Gyémántfejes dermabrázió – nem csak nőknek!

Kíméletes bőrmegújítás gyémánrtfejes bőrcsiszolással

Mi is a dermabrázió ? Gyémántfejes dermabráziós géppel kíméletes bőrcsiszolást tudunk végezni. A készülék különböző méretű és erősségű kezelőfejein gyémántszemcsék  csiszolják le az elhalt, elöregedett bőrsejteket, amit a készülék egy csövön vákuum segítségével azonnal el is szív. Segítségével  tökéletesen el tudjuk távoltani nemcsak a bőrön lévő elhalt hámsejteket, de a felületi szennyeződéseket, mirigyváladékot , valamint –részben- a zavaró pigmentfoltokat is. A bőr légzése és keringése megélénkül, valamint lényegesen javítja a kozmetikai anyagok felszívódását, átjárhatóbbá téve a bőrfelszínt. A vákuum okozta kötőszövet-masszázs vérbőséget okoz, friss, oxigénben dús vér járja át a szöveteket és beindul  a kollagénképződés.

Mikor használható az eljárás?

Minden bőrtípusra alkalmazható, még az érzékeny bőrű vendégeink számára is megoldást nyújt a peelingezés területén. Allergiát nem okoz, mivel semmilyen kémiai anyagot nem használunk a kezelés közben, csupán a gyémántszemcsék fizikai csiszoló hatását  kihasználva végezzük a bőrcsiszolást. Bármilyen kozmetikai kezelés előtt alkalmazható kiváltva a bőrradírozást.

Hatása a bőrre?

Elősegíti a bőrmegújító folyamatokat, csökkenti a ráncok mélységét, valamint jelentősen megkönnyíti az azt követő kozmetikai kezelések során bevitt kozmetikai anyagok felszívódását. A csiszolásés a vákuum az  apróbb mitesszereket is eltávolítja. Beindítja a szervezet önregeneráló folyamatait.

Javallatai:

– Zsíros, aknés bőr

– Sápadt, fakó, úgynevezett stresszes bőr

– Ráncok

– pigmentfoltok-egyenetlen, durva bőrkép

 

MyDay

MyDay - Beauty & Spa - A megújuló szépség forrása.

Címünk

Árpád tér 1
6500
Baja

Kapcsolat

06 30 484 3491
06 79 520 103
bajaiszalon@gmail.com

Kövess minket